Tuesday, 18 April 2017

Backpack North face Tellus 55 yang merecik serendah RM127 SAHAJA!!

PROMO! PROMO! Sehingga 30/4/17 SAHAJA!! North face Tellus 55 serendah RM127 SAHAJA!!  North Face ni backpack dia semua lawa 2 tau.. 😘😍 Tengok je la gambar tu, sapa je tak melting..πŸ˜™πŸ˜… Ni kalau pakai buat travel/hiking/camping memang smart sangat2 lah... 😎
.
THE NORTH FACE
TELLUS 55
Saiz 50L
LIMITED STOCK( Siapa cepat dia dapat)







.
Apa yg menarik lagi? Meh sini nak citer ni..πŸ—£πŸ˜‰ Backpack ni macam2 ada tau.. Ada:
.
πŸ‘‰πŸ» Steel support
πŸ‘‰πŸ» FREE Raincover (boleh protect hujan n elakkan kotor kalau check in luggage kat flight tu)
πŸ‘‰πŸ» Waist padding
πŸ‘‰πŸ» 5 Compartment
πŸ‘‰πŸ» Sesuai buat travel 4-6 hari
πŸ‘‰πŸ» 2 side bottle pocket
πŸ‘‰πŸ» 1 top pocket
πŸ‘‰πŸ» 1 front pocket (dlm ada zip utk tembus ke main compartment)
πŸ‘‰πŸ» 1 main compartment(with another 1 side pocket inside)
πŸ‘‰πŸ» 1 bottom pocket
πŸ‘‰πŸ» 1 chest belt buckle
.
Quality: Copy Ori(Highest quality)
Confirm puas hati dengan kualiti backpack niπŸ‘πŸ‘
.
PROMOSI RM127 FREE POSTAGE SM!!
.
Berminat?? Whatsapp 018-2178922 atau boleh tekan link kat bio profile je untuk order😎
.
#thenorthfacemurahmalaysia #thenorthfacemurah #northfacemurahmalaysia #northfacemurah #deutermurahmalaysia #deutermurah #backpack50lmurah #bagpack50lmurah #backpackmurah #backpackmurahmalaysia

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...