Tuesday, 18 April 2017

Backpack 65 liter Deuter Futura 50L + 15L serendah RM137 SAHAJA!!

Guys ni ada backpack besar 65L. Deuter Futura 50L + 15L. Design dia pun cun bak hang😍😎 PROMOSI RM137 SAHAJA!! PROMOSI hingga 30/4/17 SAHAJA!!
Sesuai buat travel 5-6 hari. Buat hiking n camping pun smart niπŸ˜‰
.
DEUTER
FUTURA 50L + 15L
Saiz 65L




Apa yg menarik lagi? Meh sini nak citer ni..πŸ—£πŸ˜‰ Backpack ni macam2 ada tau.. Ada: πŸ‘‰πŸ» Steel support
πŸ‘‰πŸ» FREE Raincover (boleh protect hujan n elakkan kotor kalau check in luggage kat flight tu)
πŸ‘‰πŸ» Waist padding
πŸ‘‰πŸ» 5 Compartment
πŸ‘‰πŸ» Sesuai buat travel 4-6 hari
πŸ‘‰πŸ» 2 side bottle pocket
πŸ‘‰πŸ» 1 top pocket (with another 1 small pocket inside)
πŸ‘‰πŸ» 2 front pocket
πŸ‘‰πŸ» 1 main compartment(with another 1 side pocket inside)
πŸ‘‰πŸ» 1 bottom pocket
πŸ‘‰πŸ» 1 chest belt buckle
.
Quality: 1st Gred Quality(High quality)
Confirm puas hati dengan kualiti backpack niπŸ‘πŸ‘
.
PROMOSI RM 137 FREE POSTAGE SM!!
.
Berminat?? Whatsapp 018-2178922 atau boleh tekan link kat bio profile je untuk order😎
.
#thenorthfacemurahmalaysia #thenorthfacemurah #northfacemurahmalaysia #northfacemurah #deutermurahmalaysia #deutermurah #backpack50lmurah #bagpack65lmurah #backpackmurah #backpackmurahmalaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...