Tuesday, 18 April 2017

BACKPACK DEUTER FUTURA 55+15 SERENDAH RM137 SAHAJA!!

PROMO!! PROMO!! Sehingga 30/4/17 SAHAJA!!
PROMOSI RM137 SAHAJA!! Beg deuter futura 55+15 ni memang ramai orang minat. Colour pun banyak lawa2..😘😍 Size dia besar 55L tak payah risau tak muat baju lagi dah..πŸ˜™πŸ˜… Ni kalau pakai buat travel/hiking/camping pun smart sangat2 lah... 😎
.













Instagram: @backpack_hunter

DEUTER
FUTURA 55 +15L
Saiz 55L .
Apa yg menarik lagi? Meh sini nak citer ni..πŸ—£πŸ˜‰ Backpack ni macam2 ada tau.. Ada:
.
πŸ‘‰πŸ» EXTRA COMFORT backcushion
πŸ‘‰πŸ» Steel support
πŸ‘‰πŸ» FREE Raincover (boleh protect hujan n elakkan kotor kalau check in luggage kat flight tu)
πŸ‘‰πŸ» Waist padding
πŸ‘‰πŸ» 6 Compartment
πŸ‘‰πŸ» Sesuai buat travel 6-7 hari
πŸ‘‰πŸ» 2 side bottle pocket
πŸ‘‰πŸ» 2 top pocket
πŸ‘‰πŸ» 2 front pocket (satu pocket tengah satu pocket bawah)
πŸ‘‰πŸ» 1 main compartment(with another 1 side pocket inside)
πŸ‘‰πŸ» 1 bottom pocket
πŸ‘‰πŸ» 1 chest belt buckle
.
Quality: 1st Gred Quailty (High quality)
Confirm puas hati dengan kualiti backpack niπŸ‘πŸ‘
.
PRMOSI RM137 INCLUDE POSTAGE SM!!
.
Berminat?? Whatsapp 018-2178922 atau boleh tekan link kat bio profile je untuk order😎
.
#thenorthfacemurahmalaysia #thenorthfacemurah #northfacemurahmalaysia #northfacemurah #deutermurahmalaysia #deutermurah #backpack55lmurah #bagpack55lmurah #backpackmurah #backpackmurahmalaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...